Thisted Gymnastik- og Idrætskultur

Præsentation

Thisted Gymnastik og Idrætskultur er en forening med kompetente instruktører og frivillige. Vi ønsker at skabe idrætstilbud til bredden og eliten. Vi er en forening der er lydhør overfor ønsker og behov, hvorefter vi vil gøre vores bedste for at etablere det efterspurgte holdtilbud. Vi tilbyder gymnastik til alle samt løbe-, senior-. efterfødsels-, og flere forskellige motionshold.

Virksomheder, institutioner, skoler og privatpersoner har mulighed for at kontakte os, for et samarbejde, hvor vi kan levere det helt rigtige tilbud om det er springundervisning, skoleidræt, børneyoga, motion på arbejdspladsen og meget mere. 

I kan kontakte vores projektleder Marie-Louise på mobil 61778886, for at få tilrettelagt et tilbud, der passer jer. 

Pædagogisk profil

Thisted Gymnastik og Idrætskultur er en idrætsforening, med glade og kompetente instruktører. Hver sæson tilbydes instruktørerne nye kurser, som styrker deres fag- og undervisningskompetancer. Vi er derfor stolte af vores instruktører, som gør et godt stykke arbejde rundt omkring i Thy.

Hvis I søger undervisere, ny inspiration eller kurser, kan I låne en af vores instruktører. I skal bare kontakte os, og så sender vi en dygtig instruktør:)  

Kontakt
Marie-Louise P. B. Kondrup
Projektleder
61778886
Træffetid 8-16

Forløb udbudt af Thisted Gymnastik- og Idrætskultur

Dagtilbud

Grundskole

Ungdomsuddannelse