Idrætsundervisning

Beskrivelse

Thisted Gymnastik og Idrætskultur ønsker at hjælpe jer med at skabe sunde hverdagsrammer for børn i Thy. Vi kan tilbyde kompetente undervisere til at undervise i lige netop den motionsform, lege eller idrætsundervisning I ønsker. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Det kan eksempelvis være boldspil, dans, gymnastik, skolegårdslege, børneyoga eller andre aktiviteter I efterspørger.

Thisted Gymnastik og Idrætskultur vil efterfølgende levere 20 lektioner i 20 uger til blot 5000 kr.

På denne måde får I også mulighed for at tilbyde børnene at dyrke lige netop den motionsform, som I finder relevant til en overskuelig pris.  

Skulle de have lyst til at dyrke anden motion i fritiden, vil det være muligt at deltage på TGI’s andre hold til blot halv pris i dette projektår. 

Formål

 

Thisted Gymnastik og Idrætskultur har som vision at gøre Thy til et sundere sted at bo, arbejde og vokse op i. Derfor har vi udviklet projektet “Bevægelses-barometeret”. 

Forskning viser at fysisk aktivitet i barndommen grundlægger sunde vaner for resten af livet. Dertil udvikler børn både højere indlæringsevne, bedre selvværd og sociale kompetencer. Idræt på daglig basis er dermed en vigtig faktor for at børn klarer sig godt mentalt, socialt og fagligt.

Tilmelding